STAGIAIRE FINANCE (VANAF SEPTEMBER 2021)

 

Wij zijn …

Een sterk groeiende internationale fabrikant van ramen, dakluiken, koelkasten, verduisterings- en horsystemen voor campers en caravans. Horrex bestaat meer dan 30 jaar en heeft een goede marktpositie in Europa, Azië, Oceanië en Noord Amerika. Wij leveren aan toonaangevende OEM’s, converters, wholesalers en dealers in 26 landen wereldwijd.

De markten waarop wij ons zijn dynamisch en bieden veel perspectief voor de toekomst. Gezien de huidige trend van het in eigen land vakantie vieren, zal het aantal mensen dat gaat kamperen alleen maar toenemen. Dit biedt enorme potentie om een grote groep nieuwe klanten te bedienen.

 

Ons hoofdkantoor zit in Vlaardingen en verder hebben wij vestigingen in de Verenigde Staten en China. In Vlaardingen werken momenteel 20 + mensen die verantwoordelijk zijn voor de centrale Marketing & Sales, Purchasing, R&D en Supply Chain. Horrex focust zich ook op ontwikkeling van hoogwaardige nieuwe producten en productcombinaties, voor onze huidige doelgroepen en ook voor andere markten.

 

Onze visie voor de toekomst is niet alleen het doorontwikkelen van ons huidige portfolio binnen Horrex en onze startups, maar ook het produceren van nieuwe innovatieve producten en uitbreiden wij onze portfolio om ons te profileren als totaalleverancier.

 

 

Wij zoeken een stagiaire voor onze afdeling finance.

De werkzaamheden zullen o.a. zijn:

  • Opstellen van rapportages, rapportage tools & deze onderhouden

  • Analyseren van de processen binnen de afdeling & verbetering voorstellen

  • Algemeen ondersteuning in de administratieve handelingen van de afdeling

  • Inscannen en verwerken van inkoopfacturen

  • Debiteuren aanmanen bij te late betaling

 

 

Wij zoeken…

Een HBO student die op zoek is naar een meewerk stage in een dynamische en groeiend bedrijf. Je bent precies met cijfermatig inzicht, beschikt over analytische vaardigheden en je kan zeker zowel in teamverband als zelfstandig werken.

 

Bij Driving Change zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerd, ondernemend studenten die graag aan de slag willen met een uitdagend opdracht. Wij bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan onze stageplaatsing, gecombineerd met goed supervisie. Onze afstudeerstagiairs scoren gemiddeld een 8 (of hoger). Meer informatie over onze studentplan vind je op onze website. horrex.nl/studentplan

 

Spreekt bovenstaand je aan? Stuur dan je cv + een kort motivatiebrief naar: info@horrex.nl